Wil je een nieuw adres toevoegen aan je profiel? Lukt het niet? Of wil je het verwijderen? Blijf lezen en we leggen meer uit ;)

INHOUDSOPGAVE

Hoe voeg ik een nieuw adres toe?

Makkelijk! Volg de onderstaande stappen vanaf je desktop. Je kunt het niet toevoegen via de StubHub-app.

1. Log in op je StubHub International-profiel
  2. Ga naar 'Instellingen' en het tabblad 'Contact'
  3. Klik op 'Een nieuw adres toevoegen'
  4. Vul de vereiste velden in: voornaam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer (selecteer de landenvlag die overeenkomt met je landcode), land, staat, postcode, stad, adres
  5. Klik op 'Opslaan' om de informatie vast te leggen

Hoe werk ik een bestaand adres bij?

Er zijn twee scenario's:

Het primaire adres bijwerken

1. Ga naar 'Instellingen' en het tabblad 'Contact'
  2. Selecteer het adres en klik op het 'potlood' icoon
  3. Bewerk de benodigde informatie
  4. Klik op 'Opslaan' om de informatie vast te leggen

Het bezorgadres van een bestelling bijwerken

Als je het adres waar je de bestelling wilt ontvangen wilt wijzigen, volg dan de stappen in dit artikel.

Kan het adres niet toevoegen of bewerken?

Probeer je een nieuw adres toe te voegen of een bestaand adres in je profiel te bewerken en lukt het niet om het op te slaan of krijg je een foutmelding? Het is mogelijk dat sommige informatie onjuist is. We raden aan om het op Google Maps te zoeken om te bevestigen dat de verstrekte informatie correct is.

Om veiligheidsredenen verzenden we niet naar postbussen.

Hoe verwijder ik een bestaand adres?

Op een desktop, ga naar Profiel > Instellingen > Contact en verwijder je contactinformatie door op het prullenbak-icoon te klikken.

Je kunt je primaire contact niet verwijderen, maar je kunt het wel bewerken. Je kunt je adres niet verwijderen in de StubHub-app.

Als dit artikel uw vraag heeft opgelost, geef ons dan hieronder een beoordeling en help ons om te blijven verbeteren.