Heb je tickets gekocht voor een van de wedstrijden die zullen plaatsvinden in het Estadio da Luz? Zo ja, dan zullen we je uitleggen wanneer en hoe je de tickets zult ontvangen. Dus... daar gaan we! ;)

Wanneer ontvang ik ze?

Houd er rekening mee dat vanwege het sportevenement de tickets heel dicht bij het evenement zullen worden uitgegeven, soms zelfs tot 24 uur voor het evenement.

Als onderdeel van onze FanProtect-garantie zorgen we ervoor dat je je tickets op tijd ontvangt om van het evenement te genieten.

Hoe ontvang ik ze?

Er zijn 3 bezorgopties voor dit evenement:

Je kunt het type ticket op de volgende manieren identificeren:

• Tijdens het afrekenen kun je deze informatie zien
  • In de bevestigingsmail die je ontvangt nadat de bestelling is bevestigd
  • Vanuit je profiel > "Bestellingen" > tabblad "Huidig"

Als je het formaat kent dat bij jou hoort, leggen we hieronder uit hoe je de tickets ontvangt.

Elektronisch

Je ontvangt tickets in PDF-formaat.

Zodra de verkoper het bestand naar de transactie uploadt, ontvang je een e-mail met de bevestiging van de levering en een uitnodiging om ze te downloaden vanuit je account.

Hoe kom je eraan?

Meld je aan bij je account, ga naar "Bestellingen", "Openstaande" tabblad, onder de transactie, klik op "Tickets ophalen" om ze te downloaden.

Mobiele overdracht

Tickets worden mobiel geleverd en je kunt ze niet zien vanuit je StubHub International-account. In plaats daarvan zal de verkoper ze overdragen via de officiële Benfica-app met een van de volgende gegevens:

• Benfica-lidmaatschapsnummer - Als je al lid bent van de club. Hieronder leggen we uit hoe je het gratis kunt krijgen.
  • E-mailadres - Als je geen lid bent van Benfica... Maak alsjeblieft een Benfica-account aan met hetzelfde e-mailadres waarop je op onze pagina bent geregistreerd. Hoe doe je dat? Heel eenvoudig! Ga naar je profiel. In de sectie "Accountinformatie" kun je de informatie controleren die we aan je verkoper hebben verstrekt.

Benfica-registratie

1. Installeer de officiële Benfica-app op je mobiele apparaat.
  2. Tik op "Meer" en vervolgens op "Inloggen" om bij je tickets te komen.
  3. Onder de knop "INLOGGEN" tik je op "e-mailadres" en vul je het veld in.
    • Onthoud dat je hetzelfde e-mailadres moet opgeven dat is geregistreerd op onze website.
  4. Je ontvangt een verificatiecode in je inbox. Kopieer en plak deze in het registratievenster. Tik op "Code controleren".
  5. Vul de velden in met je persoonlijke gegevens (naam, achternaam, geboortedatum, land, geslacht, telefoon, wachtwoord). Klik ten slotte op "Account aanmaken".
  6. Je wordt dan doorgestuurd naar de startpagina.
  7. De verkoper zal de tickets overdragen.

Zodra je tickets klaar zijn...

1. Je ontvangt twee e-mails:
    • Van StubHub International om je te informeren dat je bestelling is voltooid
    • Van de oorspronkelijke ticketprovider (Benfica) om te bevestigen dat de tickets zijn overgedragen en ook met de tickets bijgevoegd in .pkpass-formaat. Het is belangrijk dat je ook je spam-inbox controleert en de details in de e-mail zorgvuldig leest.
  2. Nadat je hebt geklikt op de link(s) of de knop "Ticket accepteren", wordt er een nieuw venster geopend en wordt het pkpass-bestand gedownload.
    • Als je een Android-telefoon hebt, moet je "Passwallet" of andere vergelijkbare apps (zoals WalletPasses, Pass2U Wallet...) hebben geïnstalleerd.
      1. In de download-app tik je op het ⠇-pictogram, klik je op "Delen" en kies je de Wallet-app (als je die niet hebt, raden we je hieronder enkele apps aan om te gebruiken).
      2. Klik op Accepteren om de tickets in je Wallet-app op te slaan.
    • Als je een iPhone hebt, hoef je geen externe applicatie te downloaden, klik gewoon op "Toevoegen" om ze in Wallet op te slaan. Als je de link in de e-mail niet kunt openen, raden we je aan deze te kopiëren en rechtstreeks in Safari te openen en vervolgens op te slaan in je AppleWallet.
    • Als je een Windows Phone hebt, moet je Wallet Pass geïnstalleerd hebben.
  3. Open de Wallet-app en je kunt de tickets bekijken.

We herinneren je eraan dat het de verantwoordelijkheid van de koper is om deze instructies op te volgen. Helaas is StubHub International niet verantwoordelijk als de koper zich niet registreert in de officiële Benfica-app.

Op de dag van het evenement...

Onthoud dat het jouw verantwoordelijkheid is om je ticket mee te nemen naar de locatie op je smartphone. Afbeeldingen, PDF-bestanden of geprinte tickets zijn niet geldig.

Om toegang te krijgen tot het stadion, open je gewoon de Wallet-app, selecteer je het/die ticket(s) en scan je bij de ingang... Geniet van de wedstrijd!

Fysiek

Zorg ervoor dat je een geldig en correct afleveradres opgeeft. Om tijdige levering te garanderen, raden we aan een adres in Lissabon op te geven. Als je het moet wijzigen, kun je hier de stappen lezen.

Zodra de verkoper levert, ontvang je een e-mail met de bezorggegevens (zoals koerier, volgnummer, mogelijk geschatte leverdatum...)

Elke vermelding van de officiële Benfica-app is uitsluitend ter informatie en impliceert geen enkele officiële associatie.

Als dit artikel je vraag heeft beantwoord, beoordeel ons dan hieronder en help ons om steeds beter te worden.