Om du inte längre har de biljetter du sålde eller inte kan erbjuda alternativ, vänligen rapportera det omedelbart så att vi kan hjälpa kunden att hitta en lösning.

1. Logga in på ditt StubHub International-konto.
  2. Gå till sektionen "Försäljningar" och lokalisera transaktionen.
  3. Klicka på "Gör ändringar" och välj "Jag har inte biljetterna."
    • Om du har alternativa biljetter kommer vi att förklara hur du erbjuder dem i nästa steg.
  4. Klicka på "Skicka in."

Vårt team kommer att ta emot din anmälan och arbeta med att hitta en ersättning för kunden.

Eftersom du inte kan uppfylla den ursprungliga biljettbeställningen kan ditt kreditkort komma att debiteras enligt våra Säljarpolicyer.

Erbjuda alternativa biljetter

1. Klicka på "Jag behöver erbjuda ersättningsbiljetter" under "Gör ändringar" och ange detaljerna för de nya biljetterna.
  2. Kunden kommer att få ett e-postmeddelande med ditt erbjudande.
  3. Om kunden accepterar de nya biljetterna kan du gå vidare med att skicka dem.
  4. Om kunden inte accepterar de nya biljetterna kommer ditt kreditkort att debiteras enligt våra Säljarpolicyer.

Kunden kommer att få ett e-postmeddelande med erbjudandet och när de accepterar det kan du skicka de nya biljetterna. Om köparen inte accepterar de nya biljetterna kommer ditt kreditkort att debiteras enligt våra Säljarpolicyer.

Om denna artikel löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättras.