Vi är mycket ledsna för att detta har hänt dig. Nedan förklarar vi vad du ska göra i varje av dessa fall.

Vad gör jag om biljetterna jag köpte blev stulna?

Om dina fysiska biljetter blev stulna förstår vi hur stressande detta kan vara. Även om vi inte kan garantera en lösning, är vi här för att hjälpa dig. Vänligen kontakta oss med dina orderuppgifter, så ska vi göra vårt bästa för att granska din situation och utforska möjliga lösningar.

Vad gör jag om biljetterna jag köpte blev förlorade?

För förlorade biljetter beror alternativen på vilken typ av biljett du har köpt:

• Elektroniska (PDF) och skärmbilder: Om du har köpt elektroniska biljetter eller skärmbilder, har du tur! Du kan enkelt ladda ner och skriva ut dem igen. Gå bara till Mina biljetter > Beställningar på vår webbplats för att hämta dina biljetter.
  • Fysiska biljetter: Tyvärr erbjuder vi inte en tjänst för att duplicera förlorade pappersbiljetter. Om du har förlorat dina hårda biljetter och biljetterna fortfarande är tillgängliga för köp, kan du köpa en ny på StubHub International.
  • Mobilöverföringsbiljetter:Du kan få tillgång till dina biljetter igen! Beroende på vilken typ av biljett du har fått, behöver du:
    • För URL-biljetter: Ladda ner dem igen på din smartphone och spara i din Wallet-app.
    • För extern mobilöverföring: Ladda ner den nödvändiga appen igen och logga in med dina uppgifter. Kommer du inte ihåg? Biljetterna skickas vanligtvis till den e-postadress som är registrerad i kundens StubHub International-profil. Om detta inte är möjligt skapas en ny e-postadress för överföringen, och kunden får ett e-postmeddelande med de nya inloggningsuppgifterna. Annars, följ instruktionerna i e-postmeddelandet från evenemangsarrangören eller -promotorn som bekräftar överföringen.

Vad gör jag om biljetterna jag köpte blev skadade?

Om dina biljetter blev skadade, här är vad du behöver veta:

• Elektroniska (PDF) och skärmbilder: Du kan ladda ner och skriva ut dem igen genom att gå till Mina biljetter > Beställningar.
  • Fysiska biljetter: Om streckkoden är intakt och biljetten är läsbar bör du fortfarande kunna använda den vid evenemanget. För ytterligare hjälp, vänligen kontakta oss. Om biljetterna är för skadade för att användas och biljetter fortfarande är tillgängliga för köp, kan du köpa en ny på StubHub International.

Vänligen notera att om du har skadat dina biljetter efter att de har levererats, täcks de inte av FanProtect 100% Guarantee. Vårt team är dock alltid här för att stödja dig så mycket som möjligt.

Om du har några problem med dina biljetter, tveka inte att kontakta oss. Vi är engagerade i att hjälpa dig få en bra evenemangsupplevelse.

Om denna artikel besvarade din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra oss.