Als je op StubHub International een mobiel ticket hebt verkocht, gebruik je de onderstaande instructies, afhankelijk van het type bezorging dat je hebt gekozen toen je de tickets aanbood, om de tickets aan de koper te leveren.

1. Ga naar je account bij de oorspronkelijke ticketprovider en selecteer de tickets die je hebt verkocht.
  2. Draag de tickets over aan de account bij de oorspronkelijke ticketprovider. Toen je je tickets verkocht, hebben we je een e-mail gestuurd met de naam en het e-mailadres waaraan je de tickets moest overdragen.
  3. Ga in StubHub International naar Mijn tickets > Verkoop en zoek je verkoop. Zie je een knop genaamd Overdracht bevestigen?
    • Ja: klik op Overdracht bevestigen om ons te laten weten dat je de tickets hebt overgedragen.
    • Nee: je bent helemaal klaar! We bevestigen je bestelling automatisch binnen 30 minuten nadat je de tickets hebt overgedragen. Heb je nog vragen?

Als dit artikel uw vraag heeft opgelost, geef ons dan hieronder een beoordeling en help ons om te blijven verbeteren.